Förvandlade liv

EFS arbetar tillsammans med systerkyrkor och partner över hela världen för att se människors liv förvandlade. Ett exempel är insatserna på landsbygden i Somalia, där ditt sparande i Swedbanks Humanfond bidrar till att fler barn överlever.
EFS

Typ 1-diabetes är fortfarande en olöst knut

Över 800 barn (och lika många vuxna) drabbas varje år i Sverige av typ 1-diabetes som är en livshotande obotlig sjukdom.
Barndiabetesfonden

Tillsammans kan vi ge fler barn en bättre framtid

Barnfondens utgångspunkt är alltid densamma – barnet i fokus. Sedan 1991 har Barnfonden kämpat för att fler barn ska få växa upp i trygghet genom att fokusera på utbildning, hälsa och försörjning.
Barnfonden

Min Stora Dags musikläger

14 ungdomar med olika allvarliga sjukdomar och diagnoser samlades under en helg i Stockholm kring ett stort gemensamt intresse, musik. 
Min Stora Dag – Musikläger

Stiftelsen Läxhjälpen

Läxhjälpen har varit ett ställe där jag har fått lusten o plugga, vet inte alls hur jag skulle kunna få den lusten utan läxhjälpen. Unga som hjälper unga.
Stiftelsen Läxhjälpen

Scouterna - Free Being Me

Free Being Me är ett globalt program och idag arbetar över 100 länder med det. 2,5 miljoner barn och ungdomar har redan nåtts och nu är det Sveriges tur.
Free Being Me

Pinky skulle giftas bort som 15-åring

Bröllopsplanerna i Pinky började tidigt, precis som för så många andra flickor i Bangladesh. En kampanj om riskerna med barnäktenskap arrangerad av Plan International blev vändningen.
Plan Sverige