Hoppa till textinnehållet

En bank för föreningslivet

Vi är stolta över att vara en del av Ölands föreningsliv. Vi samarbetar med många föreningar, klubbar och andra partners för att stödja och utveckla föreningslivet. På så sätt skapar vi möjligheter för ett aktivt liv tillsammans.

Erbjudande till föreningar

Vi har samlat de vanligaste tjänster en förening behöver för att förenkla er vardag. Så att ni får mer tid att hålla på med det som faktiskt är roligt.

Hejja föreningslivet! Swish ingår.

Vi förlänger erbjudandet med att vi bjuder på avgifterna för mottagna Swish för alla föreningar, som är anslutna till något av våra företagspaket. Erbjudandet gäller till 31 december 2021.

Vi vill synas tillsammans med er.

Vårt samhällsengagemang

Vår strävan är att vara den bästa banken för de som bor och verkar på Öland. Genom vår sponsring och bidrag inom idrott, samhälle och kultur skapar vi förutsättningar för en levande bygd och en aktiv fritid. 

Sök sponsring

Ska vi synas tillsammans? Vår sponsring präglas av hög kvalitet och ska vara till nytta för Öland och dess invånare. Vi vill vara en aktiv och engagerad partner som lägger ner tid och kraft för att gemensamma projekt ska bli så bra som möjligt.

Bidrag eller sponsring?

Pengar är väl pengar? Sponsring eller bidrag? Vad är det för skillnad på det ena eller det andra?

Sök bidrag

Alla projekt och verksamheter faller inte inom ramen för vår sponsringspolicy. Det är däremot mycket möjligt att det går att få bidrag till projektet från vår stiftelse.