Meny

Erbjudande till föreningar

Vi älskar föreningarna på Öland. För att förenkla er vardag har vi paketerat de vanligaste tjänsterna. Vi rekommenderar Företagspaket Bas. Vi bjuder dessutom på avgiften för mottagna Swish för alla föreningar anslutna till något av våra företagspaket och som har sin verksamhet på Öland.

En grupp vänner har höstpicknick

Företagspaket Bas

Få mer tid till det roliga! Vi har paketerat de vanligaste tjänsterna som kan passa er som är:

  • ideell förening
  • bostadsrättsförening
  • samfällighetsförening
  • ekonomisk förening

Hejja föreningslivet! Swish ingår.

Vi älskar föreningarna på Öland. Därför förlänger vi erbjudandet med att bjuda på avgifterna för mottagna Swish för alla föreningar, som är anslutna till något av våra företagspaket och som har sin verksamhet på Öland. Erbjudandet gäller till minst 31 december 2024.

En mobiltelefon med Swish på skärmen

Det här ingår i Företagspaket bas

Företagskonto

Företagskonto är ett transaktionskonto som kan användas för föreningens samtliga in- och utbetalningar. Det gör att du får en bra överblick och lättare kan planera likviditeten.

Bankgironummer

Ditt företags bankgironummer är allt dina kunder behöver för att betala dina fakturor. Du kan enkelt byta konto men ändå behålla samma bankgironummer.

Bankkort Business

Med bankkort Business kan du bekvämt göra dagliga inköp inom verksamheten. Alla inköp och uttag dras direkt mot föreningens konto och du slipper trasslet med handkassan.

Placeringskonto Företag

Fria uttag. Placeringskonto Företag är ett sparkonto där du kan skapa en ekonomisk buffert för föreningen, samtidigt som pengarna alltid finns tillgängliga.

Internetbanken Företag

Gör föreningens bankärenden dygnet runt var du än befinner dig.

Appen för företag

Med appen för företag använder du en smartphone och kan sköta föreningens ekonomi när du vill och var du vill. Kalla det att ha föreningen i fickan om du vill.

Har ni frågor?

Slå oss gärna en signal på 0485 - 150 00, så hjälper vi er igång.