Hoppa till textinnehållet

Dags att byta upp sig!

Visst är det skillnad att vara snarton och arton? Det är även skillnad på att ha ett Ungdomskonto och att vara Nyckelkund Ung. 
Som Nyckelkund Ung får du ett Mastercard som du kan använda för köp på internet. Du kan använda vår app Swedbank privat för att skaka fram saldot på ditt konto, föra över pengar och överblicka din ekonomi i Utgiftskollen. Så byt upp dig och bli Nyckelkund Ung* – helt utan kostnad! Allt du behöver göra är följa stegen på den här sidan. Nu kör vi!

 1. Ladda ner appen Mobilt BankID

  För att bli Nyckelkund Ung och göra dina bankärenden behöver du ha Mobilt BankID. Det är din legitimation i telefonen. Ladda ner BankID i App Store eller Google Play. När du har gjort det är det dags för nästa steg.

   

 2. Ladda ner vår app Swedbank privat

  Du gör dina bankärenden i appen Swedbank privat. Klicka på länken för att ladda ner. När du har gjort det är det dags för nästa steg. 
  Ladda ner appen i App Store
  Ladda ner appen i Google Play

   

 3. Besök ett kontor

  Bra jobbat! Nu har du förberett dig. Välkommen till ett bankkontor för att aktivera Nyckelkund Ung. Ta med dig telefon och ID-kort och kom in när det passar, du behöver inte boka tid. Vi har 172 kontor runt om i Sverige för dig att välja på. 
  Hitta ditt närmaste bankkontor
  Det här ingår i Nyckelkund Ung

*Ordinarie årsavgifter: Internetbanken med betaltjänst 175 kr, Bankkort 250 kr, Betal- och kreditkort MasterCard 195 kr. ID-skydd 150 kr. Avgifter och kostnader kan tillkomma vid användning av tjänsterna.