Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om oss

Event och kundträffar

Att vara aktiva och delaktiga i föreningsliv, näringsliv och lokalsamhälle ligger oss varmt om hjärtat. I vår strävan efter att skapa samabeten och nätverk genomför vi ofta flera event och kundträffar per år.

På gång:

Turism 360 Springbreak - 23 april, 2024

Ensam är inte stark är kanske ett slitet uttryck, men vi tror att mycket kraft kan hämtas i att kämpa tillsammans - sida vid sida.

– Vi är övertygade om att vi kan lyfta Öland till ännu högre höjder om vi hjälps åt. Turism 360 är vår arena för alla som vill vara med och delta, knyta kontakter och flytta fram positionerna.

Turism 360 är öppet för alla. Hjärtligt välkommen att inspireras och engageras för att vara med och utveckla besöksäringen på Öland!

Turism 360 Springbreak 23 april med en bild på Anneli Nilsson
Anneli Nilsson, VD, Ölands Bank
Turism 360 Springbreak 23 april med en bild på Johan Rustan
Johan Rustan, VD, Ölands Besöksnäring
Turism 360 Springbreak 23 april med en bild på Robert Pettersson
Robert Pettersson, Forskare, Mittuniversitetet
Turism 360 Springbreak 23 april med en bild på Linda Hammarstrand
Linda Hammarstrand, Culture Academy

Om Turism 360

Turism 360 är ett initiativ av Ölands Bank. Vi vill att Öland ska fortsätta att ligga i framkant som ett av Sveriges bästa besöksmål. Därför har vi skapat arenan Turism 360 - paraplyet där vi skapar olika sätt för oss att träffas och utveckla besöksnäringen på Öland tillsammans.

Sedan vi startade hösten 2015 har vi anordnat Turism 360, Turism 360 Springbreak - kick-offen för branschen, Turism 360 Forum - idélaboratoriet för att skapa tillsammans och Turism 360 Academy - en ledarskapsutbildning för branschen. Vi har bjudit in kända talare, öländska talare, oskarshamnsbor, talare från Mallorca, från Åre, vi bjudit in politiker, digitala gurus, verkställande direktörer, visionärer, ledarskapsexperter, och sociala-medier-drottningar, svenskar, danskar och spanjorer - så att du ska kunna inspireras av de bästa.