Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Anneli Nilsson ny VD Ölands Bank

En enig styrelse har utsett Anneli Nilsson till ny VD för Ölands Bank för att efterträda Mårten Lindberg, som går vidare mot nya utmaningar. Anneli har lång erfarenhet inom banken och har senast haft rollen som Affärs- och Rörelsechef och ställföreträdande VD på Ölands Bank.

Anneli Nilsson

Erbjudande till våra unga!

Vi lär ut privatekonomi till unga. Ett första steg är att låta barnen ansvara för sina egna pengar. Hör av er till oss så hjälper vi er igång. Just nu ingår en trådlös högtalare i välkomstpresent i vårt ungdomserbjudande. Välkomna!

Trådlös högtalare

Vill du också bli kund hos oss?

Just nu är det väldigt många som vill bli kund hos oss och det kan vara lite väntetid på ett personligt rådgivningsmöte. Har du Mobilt BankID kan du göra mycket själv genom att öppna konto online.

Digital devices with hands, tablet, laptop, smartphone

Byt bank och stötta din förening

När du byter till Ölands Bank får du just nu vara med och bestämma vilken förening vi ska sponsra med 500 kr. Gäller de första 100 kunder - så skynda att fynda en riktigt bra bank!

Barn som spelar fotboll

Läs Öländska Hjärtan

I vår kundtidning Öländska Hjärtan pratar vi nästan uteslutande om eldsjälar, föreningsliv och goda samarbeten i bygden. 

Att leva i kärlek och trygghet

Välkommen till tre kvällar i vår med tema relationer: att bli två, att bli fler och att bli färre. Tillsammans med Svenska Kyrkan tar vi upp frågeställningar kring relationer och vad du kan tänka på.

Håkan Dahlén

Aktuellt just nu

Varning för falska samtal

Bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor. Så skyddar du dig mot bedrägerier

Det kan löna sig att bli en samlare

Samla lånen – det kan sänka din månadskostnad.*

3 månaders bolåneränta:
2,25%
1 år 2 år 3 år 4 år
2,25% 2,20% 1,95% 2,20%
Gäller från och med 2018-12-28

*Ett lån på 100 000 kr till 4,98 % i nominell ränta med en återbetalningstid på 5 år och 0 kr i avi- och uppläggningsavgift vid e-faktura och ansökan online ger effektiv ränta på 5,10% (20181011).