Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Ölands Bank

Turism 360 - Där vi ses och utvecklas

Turism 360 Academy

Turism 360 Academy - Ledarskap för service i mästarklass

2015 var året då vi började satsa på konceptet Turism 360. Nu tar vi ytterligare ett steg för att vara med och skapa en destination i världsklass. Vi har satt ihop en intensivutbildning för att stärka ledarskapet, framför allt för dig som är aktiv inom besöksnäringen. Genom ditt ledarskap kan du motivera, engagera och utveckla medarbetare att prestera bättre.

Läs mer om Turism 360 Academy (pdf) 


Säsongspepp 2 maj! Turism 360 SpringBreak är tillbaka

Turism 360 SpringBreak

Nu är det dags igen! Vi har satt ihop ett superprogram för att peppa inför sommarsäsongen. Det här är ett tillfälle för dig som företagare inom eller kring besöksnäringen på Öland som du inte vill missa. Vi får träffa Frida Boisen, som är en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter, och Per Holknekt, som har en mångfacetterad bakgrund. Ölands Tuirstchef Staffan Smedfors presenterar planerna för året.

Kom och sparka igång säsongen med oss!

Läs mer om Turism 360 Springbreak den 2 maj här (pdf)

Stäng Skriv ut