Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Turism 360 Öland 2015

Den 12 oktober 2016 är det dags igen för Turism 360. På våra två tidigare träffar har vi inspirerats av internationella, nationella och lokala exempel, vi har tittat på trender och kortsiktiga planer och vi har så smått börjat lära känna den nya turistorganisationen. På den här tredje träffen inriktar vi oss på att få lite skit under naglarna. Vi lanserar ett nytt koncept som vi kallar 360 Forum där vi ska kavla upp ärmarna och jobba tillsammans. Förmiddagen börjar med frukost och en kickstart av Pär Johansson från Glada Hudikteatern och dagen avslutas med gemensam lunch.

Hjärtligt välkommen att delta och engageras för att dela vår tro på att Öland kan ta tillbaka titeln som Sveriges semesterparadis!

Turism 360 är 360 minuter du inte vill missa.

 

Pär JohanssonIngenting är omöjligt

Pär Johansson, initiativtagare och ledare Glada Hudikteatern


Det handlar om att bli sedd, vara behövd och bli uppskattad för den man är. Med värme och med humor berättar Pär om att tänja på sina gränser och att hjälpa andra människor att utvecklas. Ingenting är omöjligt bara man tror på människor och ger dem en chans att utvecklas.

Staffan SmedforsHur ser planen ut?

Staffan Smedfors, Turistchef

På plats har vi Ölands turist-organisation som har skissat upp några inriktningar att ta tag och jobba med. Ta del av vad det är som ligger på ritbordet!Ladda ner programbladet (pdf)

Anmälan

Max 2 platser per företag.

Användarnamn: turism360
Lösenord: turism360

Anmäl dig här!

Stäng Skriv ut