Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Förmåner och erbjudanden

Vi på Ölands Bank vill att hela Öland ska leva. Det gäller allt från näringsliv till föreningsliv och kulturliv. Genom sponsring och bidrag stödjer vi eldsjälar och föreningar över hela vår ö. Tack vare dessa samarbeten kan vi sedan erbjuda våra kunder rabatter och förmåner.

100 kr rabatt på sommarfarsen "Rent mjöl i påsen"

Sommarfars i Borgholm - Rent mjöl i påsen, av Håkan KlamasI ett samarbete med Stadsmuseets Friluftsteater kan vi nu erbjuda våra Nyckelkunder, Premiumkunder och våra företagskunder med konceptet Bättre Affärer, 100 kronor i rabatt per biljett till årets sommarfars ”Rent mjöl i påsen”.

Söndagen den 16 juli är det premiär och Stadsmuseet slår upp portarna för att bjuda turister och bofasta på åtskilliga skratt. I ensemblen Pär Nymark från Trollhättan (ersätter Janne Loffe Carlsson), Thomas Hedengran, Anna Rydell,  Jessica Persson, Håkan Klamas, Helena Aspeflo och Tobias Herbertzon. De bjuder på en charmig, och lagom snurrig historia om två systrar som ska dela upp arvet efter sin mor. Det kan låta enkelt men en halvsenil bagare, en inkontinent antikkändis, en onödigt vacker kläddesigner, en hunsad make och en man utan byxor gör att publiken snabbt dras in i farsens virvlar.

Rabattkupongen kan hämtas på bankkontoret i Borgholm eller via kundtjänst på 0485-150 00.

Max 2 rabatterade biljetter per hushåll. Antalet rabatterade biljetter är begränsat och det är först till kvarn som gäller.

Biljetter bokas via Nortic på nätet, hos Kalmar Biljettcentrum eller hos Strand Hotell i Borgholm. Rullstolsplatser kan endast bokas via Kalmar Biljettcentrum.

Läs mer om ”Rent mjöl i påsen” på www.sommarfarsiborgholm.se

Stäng Skriv ut