Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Företag


Välkommen som företagskund i Ölands Bank.

För oss är företagsmarknaden på Öland och du som företagare viktigast i hela världen. Skälet är enkelt: Om det går bra för näringslivet på Öland går det bra för Ölands Bank, vilket ger oss möjlighet att bidra till utvecklingen här på Öland.

Ölands Bank erbjuder välutbildade och engagerade företagsrådgivare som förstår er affär och behov.

Genom tillgång till bankens kundnära organisation och Swedbanks kompletta sortiment av finansiella tjänster tillgodoser vi era behov.

 

Hängslen och livrem

Skaffa hängslen och livrem

En samling produkter som gör livet tryggare för dig som företagare. Enkelt, behändigt och precis vad du behöver för att få en sund ekonomi, både i dag och i morgon.

Kvinna och man tittar på en dator på ett kontor

Tryggare liv som företagare

Företagare har ofta otillräckligt pensions- och försäkringsskydd, både för sig och sina eventuella anställda. Hur ser det ut för dig?

Reportage

Lars Wiberg

Lasses senaste krönika i ATL

Lars Wiberg är Ölands Banks lantbruksspecialist. Var sjunde vecka skriver han en krönika för tidningen ATL, lantbrukets affärstidning. Här kan du följa hans tankar kring marknaden och dess utveckling.

Swedbank MasterCard

Du vet väl att det ligger erbjudanden och väntar dig?

För dig med MasterCard.

Tips och inspiration

Nyhetsbrevet Bättre Affärer ger erbjudanden och tips för företag.

Stäng Skriv ut