Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Ölands Bank - din bank på Öland!

Tillsammans med våra kunder och eldsjälar i samhället bidrar vi till ett mer levande Öland. Det är en del av vår affärsidé. Kom in och bli kund du också!

Aktuellt

Hönor och Svärmeri

Kunderbjudande -
Rabatt på biljetter till sommarfarsen i Borgholm

I ett samarbete med Stadsmuseets Friluftsteater kan vi nu erbjuda våra nyckelkunder och våra företagskunder med konceptet Bättre Affärer, 100 kronor i rabatt vid köp av biljetter till sommarfarsen ”Hönor och Svärmeri”.

Lars Wiberg

Läs Lasses krönika!

Lars Wiberg är Ölands Banks lantbruksspecialist. Var sjunde vecka skriver han en krönika för lantbrukets affärstidning, ATL. Mycket tänkvärt och mycket läsvärt!


Friends - tillsammans mot mobbning

Vi agerar för en schysstare skola!

Förra året startade vi ett treårigt projekt tillsammans med Friends i kampen mot mobbning på alla våra 13 öländska grundskolor. Vi drömmer om en skola fri från mobbning och kränkningar.

Öländska Hjärtan Nr 2 2016

Senaste numret av Öländska Hjärtan.

Högsäsong på solens och vindarnas ö och vi har kollat in några av anledningar till att förära oss ett besök. Du får läsa om fler projekt som vi och/eller Sparbanksstiftelsen är involverade i.

Lars Wiberg

Lasses senaste krönika i ATL

Lars Wiberg är Ölands Banks lantbruksspecialist. Var sjunde vecka skriver han en krönika för tidningen ATL, lantbrukets affärstidning. Här kan du följa hans tankar kring marknaden och dess utveckling.

En nyckel i låset

Är din bostad rätt försäkrad?

Hos oss kan du välja mellan alternativen BAS och PLUS. Väljer du PLUS får du en mer omfattande försäkring utan att du behöver besluta dig för vilka extra tillägg som ska ingå.

Tänk på

Vi frågar aldrig efter koder eller lösenord!

Lämna inte ut din PIN-kod eller ditt lösenord till någon annan.

Har du råkat göra det?
Ta kontakt med oss så snart som möjligt.

Vidarebefordra phishingmejl

Läs mer om Säkerhet

Dagens utveckling

Bankuppgifter

Bankgiro981-0300
Clearingnr.8030-9
Org. nr.516401-0034
SwiftadressSWEDSESS
Stäng Skriv ut