Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Ölands Bank - din bank på Öland!

Tillsammans med våra kunder och eldsjälar i samhället bidrar vi till ett mer levande Öland. Det är en del av vår affärsidé. Kom in och bli kund du också!

Aktuellt

Turism 360 - Logga

Turism 360 - Öland 2015

Välkommen att delta och engageras för att dela vår tro på att Öland ska ta tillbaka titeln som Sveriges semesterparadis.

Den 7 oktober har vi tagit hit inspirerande talare från när och fjärran för en eftermiddag fylld med engagemang och goda exempel mot nya mål. Temat för dagen är upplevelser och hur de leder till lönsamma affärer året runt.

Sveriges nya sedlar

Nya sedlar på gång

Om knappt två månader är det dags för det största sedel- och myntutbytet i Sveriges historia. Inför detta så har Riksbanken tagit fram olika typ av information, bland annat appen ”Kolla pengarna”.

Friends - tillsammans mot mobbning

Vi agerar för en schysstare skola!

I år startade vi ett treårigt projekt tillsammans med Friends i kampen mot mobbning på alla våra 13 öländska grundskolor. Ingen ska behöva gå till skolan med en klump i magen.

Öländska Hjärtan Nr 2 2015

Senaste numret av Öländska Hjärtan.

Ännu ett nummer med mycket läsvärt. Några saker ur innehållet: Det händer i hamnen, ultralöpning på Öland - Vem kom på den galna tanken?, ICA-handlaren med fingrarna i den öländska myllan, kackel från Västra Sörby, pesto på Ramslök?... Trevlig läsning!

Lars Wiberg

Lasses senaste krönika i ATL

Lars Wiberg är Ölands Banks lantbruksspecialist. Var sjunde vecka skriver han en krönika för tidningen ATL, lantbrukets affärstidning. Här kan du följa hans tankar kring marknaden och dess utveckling.

En nyckel i låset

Är din bostad rätt försäkrad?

Hos oss kan du välja mellan alternativen BAS och PLUS. Väljer du PLUS får du en mer omfattande försäkring utan att du behöver besluta dig för vilka extra tillägg som ska ingå.

Tänk på

Vi frågar aldrig efter koder eller lösenord!

Lämna inte ut din PIN-kod eller ditt lösenord till någon annan.

Har du råkat göra det?
Ta kontakt med oss så snart som möjligt.

Vidarebefordra phishingmejl

Läs mer om Säkerhet

Bästa sparräntan

Dagens utveckling

Bankuppgifter

Bankgiro981-0300
Clearingnr.8030-9
Org. nr.516401-0034
SwiftadressSWEDSESS
Stäng Skriv ut