Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Ölands Bank - din bank på Öland!

Tillsammans med våra kunder och eldsjälar i samhället bidrar vi till ett mer levande Öland. Det är en del av vår affärsidé. Kom in och bli kund du också!

Aktuellt

Friends logo - tillsammans mot mobbning

Friendsprojektet uppmärksammas i TV

Vårt tre-åriga projekt tillsammans med Friends och alla grundskolor på Öland är igång och det är kul att se att det redan ger resultat. Sveriges Television, SVT, har uppmärksammat vårt arbete tillsammans och bland annat besökt Slottskolan i Borgholm.

Lars Wiberg

Läs Lasses krönika!

Lars Wiberg är Ölands Banks lantbruksspecialist. Var sjunde vecka skriver han en krönika för lantbrukets affärstidning, ATL. Mycket tänkvärt och mycket läsvärt!


Friends - tillsammans mot mobbning

Vi agerar för en schysstare skola!

I år startade vi ett treårigt projekt tillsammans med Friends i kampen mot mobbning på alla våra 13 öländska grundskolor. Ingen ska behöva gå till skolan med en klump i magen.

Öländska Hjärtan Nr 3 2015

Senaste numret av Öländska Hjärtan.


I det här numret möter du färgstarka människor som var och en på sitt sätt bidrar till att göra vår älskade ö speciell. Några smakbitar är Hållbar Gastronomi på Halltorps Gästgiveri, Matheus Tholin och den nya multiarenan i Färjestaden och naturligtvis vårt stora anti-mobbningsprojekt tillsammans med Friends som är i full gång.

Lars Wiberg

Lasses senaste krönika i ATL

Lars Wiberg är Ölands Banks lantbruksspecialist. Var sjunde vecka skriver han en krönika för tidningen ATL, lantbrukets affärstidning. Här kan du följa hans tankar kring marknaden och dess utveckling.

En nyckel i låset

Är din bostad rätt försäkrad?

Hos oss kan du välja mellan alternativen BAS och PLUS. Väljer du PLUS får du en mer omfattande försäkring utan att du behöver besluta dig för vilka extra tillägg som ska ingå.

Tänk på

Vi frågar aldrig efter koder eller lösenord!

Lämna inte ut din PIN-kod eller ditt lösenord till någon annan.

Har du råkat göra det?
Ta kontakt med oss så snart som möjligt.

Vidarebefordra phishingmejl

Läs mer om Säkerhet

Bästa sparräntan

Dagens utveckling

Bankuppgifter

Bankgiro981-0300
Clearingnr.8030-9
Org. nr.516401-0034
SwiftadressSWEDSESS
Stäng Skriv ut